Siimer jõudis MMil kahe trahviga teise kümnesse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Siimer.
Kristo Siimer. Foto: Hendrik Osula / Estonian Biathlon Team

Eesti laskesuusataja Kristo Siimer saavutas Otepääl toimuvatel laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel sprindidistantsil noormeeste arvestuses 20. koha.

Siimer eksis mõlemas lasketiirus korra ning kaotas nendelt võistlustelt juba kolmanda kuldmedali võitnud venelasele Mihhail Pervušinile (0+0) minuti ja 49,7 sekundiga. «Hea laskmise korral on 20. positsioonilt võimalik jälitussõidus veel päris kõrgele tõusta,» analüüsis Siimer oma võimalusi pühapäeval. «Täna ei olnud rajal aga sellist särtsu ja hüpet, mis oleks võinud olla. Tiirudes 1+1 on selline rahuldav,» analüüsis noormees oma esitust.

Ülejäänud kaks poodiumikohta hõivasid itaallane Tommaso Giacomel (+21,9; 0+0) ja tšehh Vitzlav Hornig (+38,6; 0+1). «Ma olen väga õnnelik, et suutsin nii tihedas konkurentsis poodiumile tõusta,» lausus Giacomel vahetult pärast võistlust. «Tiirus 0+0, lihtsalt super,» lisas ka suusarajal head minekut näidanud 17-aastane itaallane. 

Eestlastest tegi soliidse võistluse ka Robert Heldna, kes saavutas 91 sportlase konkurentsis ühe möödalasuga 22. koha, kaotades võitjale minuti ja 52,6 sekundiga. Mart Vsivtsev (+2.36,0; 0+2) teenis 36. ja Klaus Mark Kolpakov (+2.53,0; 0+2) 43. koha. Kõik eestlased pääsesid jälitussõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles