Hamilton Mercedesest: kindlasti kiirem kui eelmisel aastal

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: ALBERT GEA/REUTERS

F1-sõitjatel on selja taga rasked tööpäevad Barcelona ringrajal, kus praeguseks on toimunud neli hooajaeelselt testisõitu. 

Vormelipiloodid on pärast testiperioodi jaganud ka esimesed kommentaarid, kus eelkõige võrreldakse uut autot eelmise aasta vormeliga.

Tiitlikaitsja Lewis Hamiltoni hinnangul on Mercedes kiirem kui eelmisel aastal. «Kindlasti tundub auto eelmise aastaga võrreldes kiirem. See on positiivne,» rääkis britt väljaande Autosport vahendusel. 

«Siiani on olnud väga hea. Tavaliselt pole mina see, kellele meeldib testida, aga täna (eile – toim.) tahtsin ma sõita, sest ma polnud eriti ringe läbinud,» lisas Hamilton. 

Sisuliselt sama juttu rääkis ka Hamiltoni (eeldatavasti) suurim konkurent, Ferrari esisõitja Sebastian Vettel. «Tundub, et oleme astunud sammu edasi. Üldplaanis sujub kõik plaanipäraselt,» sõnas sakslane pärast teist testipäeva.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles