Võitlusmaailma uus superstaar lõõgastub väga eriskummalisel viisil

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sean O'Malley (vasakul) ja Andre Soukhamthath.
Sean O'Malley (vasakul) ja Andre Soukhamthath. Foto: Steve Marcus/AP/Scanpix

Kukk-kaallane Sean O’Malley astub täna õhtul üles Las Vegases UFC 222 nime kandva võistlusõhtu raames. Pärast matši tõttab sportlane järelpeole, et pista põlema omanimelisest kanepist keeratud pläru.

O’Malley on MMA-maailma tärkav superstaar, kes mahub juba oma teises UFC-matšis põhikaardile ehk maiuspalavõitluste sekka. Esimeses võitluses piisas talle vastase ööbikuid kuulama saatmiseks vaid ühest löögist ning seda võitu tähistas sportlane Snoop Doggiga pidutsedes. Sealt külge saanud kanepisõbra maine kavatseb O’Malley nüüd kasumiks realiseerida ja pärast eesootavat matši tuleb ta välja enda aretatud taimega.

«See on segu Lemonheadist ja OG92st,» selgitas võitleja oma kanepikooslust ja lõpupeo plaani. «Meil tulevad kimuringid, meil on seal mahlabaar. See on parim taastumine: kanepi suitsetamine ja juurviljade joomine.»

Terve profisportlaskarjääri jooksul on O’Malley võitnud üheksa matši ning eesootavat kohtumist Andre Soukhamthathiga kirjeldas ta nõnda: «Ma pole kellegi pildituks löömist nii väga oodanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles