Kobe Bryant on favoriit Oscarile! Mida ta kuldmehikesega teeks?

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Dear Basketball» filmiga võitis Kobe Bryant lühianimafilmi  Oscari
«Dear Basketball» filmiga võitis Kobe Bryant lühianimafilmi Oscari Foto: VALERIE MACON/AFP/Scanpix

Kahekordne olümpiavõitja, viiekordne NBA meister, 18kordne unelmate korvpalliliiga all-star – kas on üldse midagi, mida Kobe Bryant pole võitnud?! Jah, Oscarit, aga seegi võib muutuda juba veidi rohkem kui 24 tunni pärast, sest korvpallilegend on tänavuste nominentide seas.

Bryant ja Glen Keane kandideerivad Oscarile parima animeeritud lühifilmi kategoorias. Keane on seni töötanud peaasjalikult Disney heaks luues filme nagu «Väike merineitsi», «Aladdin» ning «Kaunitar ja koletis», kuid nüüd otsustas ta kuueminutiliseks lühifilmiks kokku panna Bryanti 2015. aasta hüvastijätukirja korvpallile. Pealkirjaks sai nii Bryanti artiklil kui ka filmil lihtsalt «Kallis korvpall».

New York Times peab Bryantit ja Keane’i suursoosikuks Oscarile. Kui sportlane tõesti võitma juhtub, siis mida ta uue trofeega peale hakkab? The Undefeated vahendab vastust. «Tõenäoliselt magan sellega. Kui ma olin laps ja vanemad ostsid mulle ehtsa nahast NBA korvpalli, võtsin selle vist nädal aega voodisse kaasa. Nii et (abikaasa - toim) Vanessa, (tütar) Bianka, mina ja Oscar – nõnda me hakkame magama,» naeris Bryant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles