Videod ja fotod: Vassiljevi koduklubi mängul läks märuliks, kohtumine katkestati

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piasti fännide laamendamise tõttu ähvardab meeskonda nüüd vajalikest punktidest ilmajäämine.
Piasti fännide laamendamise tõttu ähvardab meeskonda nüüd vajalikest punktidest ilmajäämine. Foto: Ekraanitõmmis Twitterist

Sinu lemmikmeeskond juhib 82. minutil koduväljakul 1:0 ja vajab tabeliseisu parandamiseks hädasti võitu. Kuidas käitud? Vastust teavad Gliwice Piasti fännid: tuleb hakata tribüünil laamendama, kohtumine jäetakse pooleli ja meeskonda, keda sa väidetavalt toetad, ähvardab tehniline kaotus.

Täpselt nii juhtus Poola kõrgliiga eilses kohtumises Piasti ja Zabrza Gorniku vahel. Piast oli tänu Mateusz Szczepaniaki tabamusele 1:0 eduseisus, kui tribüünidel läks mäsuks ja maha murti ka üks piirdeaed. Kohtunik Daniel Stefański peatas mängu, ent kuna huligaanide rahustamiseks tuli kaasata ka ratsapolitsei ning «fänne» ei aidanud jahutada isegi Piasti mängumeeste Jakub Szmatuła ja Gerard Badia palved, otsustas vilemees, et jätkamine ei ole mängijatele turvaline.

Piasti ähvardab nüüd tehniline kaotus, mis oleks meeskonnale valus hoop. Tabelis ollakse 16 meeskonna seas 25 punktiga 13. kohal, ent tabelipõhjast lahutab neid hetkeseisuga, kui Piasti-Gorniku mängu tulemus on otsustamata, vaid kaks punkti. Piastis pingile langenud Konstantin Vassiljev vaatas ka eilset heitlust varumeeste seast.

Lõpetuseks aga midagi lõbusamat: kui mitut Poola märulipolitseinikku läheb vaja, et kinni püüda üks platsile jooksnud pealtvaataja? Õige vastus on 13!!!

Ja üks tore selfie: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles