Spordi lühiuudised

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saskia Alusalu jõudis Eestisse.
Saskia Alusalu jõudis Eestisse. Foto: Sander Ilvest

Ma küll ei näe neid väga tihti, aga ma alati tean, et mul on...

Saskia Alusalu võitles saates «Hommik Anuga» perekonnast rääkides pisaratega.

4.

koha sai Saksamaa meistrivõistluste avarallil Karl Martin Volver – seda kaherattaveolise Opel Adamiga tunduvalt võimsamate masinate konkurentsis.

TALISPORT

Ilvesele 21. koht

Esimene Pyeongchangi olümpiamängude järgne nädalavahetus möödus murdmaasuusatajatel, kahevõistlejatel ning suusahüppajatel Lahtis. Eestlastest hoolitses parima tulemuse eest Kristjan Ilves, kes hüppas end pühapäeval individuaalvõistlusel 12. kohale ning lõpetas murdmaasõidu 21. (+1.30,9). Esikoht kuulus Johannes Rydzekile.

Murdmaasuusatajatel oli laupäeval kavas vabatehnikasprint, kus Kristjan Koll sai parima eestlasena 38. koha ja jäi veerandfinaalist 0,97 sekundi kaugusele. Võitis itaallane Federico Pellegrino. Pühapäevasel klassikastiilis eraldistardist võistlusel oli Algo Kärp 37., kaotades võitjale Aleksei Poltoraninile 2.20,8.

Kahest starti tulnud Eesti suusahüppajast pääses põhivõistlusele Martti Nõmme, kes sai seal 107,5-meetrise õhulennuga 43. koha.

KORVPALL

Kohutav algus tõi Kalev/Cramole kaotuse

BC Kalev/Cramo sõitis Permi Parmale külla lootuses võtta ühisliigas tänavu viies võit. Skooriga 84:104 saadi aga hoopis 12. kaotus ja seda võõrustajate tormilise alguse toel: esimese nelja ja poole minutiga viskasid venelased 19 punkti (kolmesed 4/5). Võrdluseks, Kalev/Cramo arvele jäi terve esimese veerandiga vaid üheksa silma. Ülejäänud mäng kulges juba võrdsemalt, kuid lähemale kui 11 punkti kalevlased ei jõudnudki. Tallinna klubi parimana viskas Isaiah Briscoe 25 punkti, võõrustajatel sai Codi Miller-McIntyre kirja 24 silma ja ühisliiga hooaja rekordit tähistavad 17 resultatiivset söötu.

LASKESUUSATAMINE

Eestlaste parim kodusel MMil – 8. koht

Otepääl noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel sai noormeeste jälitussõidus Kristo Siimer kaheksanda koha. 20. startinud eestlane eksis igas tiirus korra ja kaotas lõpuks võitjale Andrei Viukhinile (samuti neli eksimust) 2.34,0. «Lasketiirus näitasin täna stabiilsust, kuid kõik olid stabiilsed ühed, oleks võinud ikka mõni null ka sisse tulla,» sõnas kodusel MMil eestlaste parima tulemuse eest hoolitsenud Siimer.

Kehra veerandfinaali

HC Kehra käsipalliklubi suutis Balti liiga põhiturniiri viimases voorus alistada Vilniuse VHC Šviesa 29:19 ja et Leedu klubi ei saanud päev hiljem vastu Riihimäe Cocksile, pääses Kehra veerandfinaalidesse, kus kohtub Põlva Servitiga.

Mets võidukas

NAC Breda võitis Hollandi jalgpalliliigas sel hooajal juba teist korda Feyenoordi, kui oli koduplatsil tiitlikaitsjatest üle 2:1. Karol Mets tegi kaasa täismängu. Viimasest viiest matšist vaid ühe kaotanud Breda on 18 meeskonna seas 14. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles