Bryant võitiski Oscari ning tögas tänukõnes ajakirjanikku

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant
Kobe Bryant Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Kahekordne olümpiavõitja, viiekordne NBA meister, 18-kordne unelmate korvpalliliiga all-star Kobe Bryant on alates möödunud ööst ka filmiauhinna Oscari võitja.

Nimelt võitis Bryant koos Glen Keane’iga Oscari parima animeeritud lühifilmi kategoorias. Keane on seni töötanud peaasjalikult Disney heaks luues filme nagu «Väike merineitsi», «Aladdin» ning «Kaunitar ja koletis», kuid nüüd otsustas ta kuueminutiliseks lühifilmiks kokku panna Bryanti 2015. aasta hüvastijätukirja korvpallile. Pealkirjaks sai nii Bryanti artiklil kui ka filmil lihtsalt «Kallis korvpall».

Auhinda vastu võttes sõnas Bryant, et korvpallurid on palju enamat kui lihtsalt sportlased. Tegu oli torkega Fox Newsi ajakirjaniku Laura Ingrahami pihta, kes ütles hiljuti LeBron Jamesile, et too «vait oleks ja edasi triblaks».

«Oleme korvpallurid ning tõepoolest peaksime vait olema ja triblama, kuid olen õnnelik, et teeme sellest palju enamat. Aitäh teile, see on tõesti suur au,» ütles Bryant kõnes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles