Järelvaadatav: Selver ei jätnud liiga punasele laternale mingit võimalust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas täitis Tallinna Selver eesmärgi ja alistas liiga punase laterna Limbaži kindlalt 3:0 (20, 16, 15). Selveri edukaim oli 15 punktiga (+10) Taavi Nõmmistu, 14 silma lisas Oliver Orav (+11). Selver hoiab nüüd liigatabelis 53 punktiga neljandat positsiooni, tõustes punktiga mööda Jekapbilsi Lušist. 

Enne mängu:

Võrkpalli Balti liiga põhiturniir on lähenemas lõpule. Kolmapäeval jooksevad Audentese spordihallis oma eelviimases matšis väljakule Tallinna Selver ja liiga punane latern Limbaži. Kui viimastel pole püüda enam midagi, siis Selver saab võidu korral ülitõenäoliselt kindluse, et veerandfinaalides ei minda kokku Tartu meeskonnaga.

Nimelt piisab Selveril võidust, et garanteerida endale liigas kas neljas või viies koht, mille tulemusel mindaks veerandfinaalis vastamisi vastavalt kas viienda või neljanda meeskonnaga. Selleks on ilmselt Jekabpilsi klubi. On veel õhkõrn võimalus, et neljandaks võib langeda Tartu klubi, kuid selleks peaksid nemad oma viimased kaks mängu kindlalt kaotama ja Jekabpils võitma.

Juhtub Selver Limbažile kaotama, eviks võimalust nendest mööda kerkida Rakvere klubi. See tähendaks omakorda väikest ohtu, et Selverit võiks veerandfinaalis Tartu asemel ees oodata Pärnu või Saaremaa.

Mäng algab 19.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles