Tipphetked ja galerii: Flora lustis Paidega, skoori tegi kuus mängijat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli kõrgliigas teenis seljavõidu Tallinna Flora, kes alistas Paide Linnameeskonna koguni 6:0. Flora eest said värava kirja Martin Miller, Rauno Alliku, Madis Vihmann, Zakaria Beglarishvili, Frank Liivak ning Markus Poom.

Liigatabelis tõusis Flora tänu seljavõidule kuue punktiga liidriks. Tõsi, konkurentidel on veel teise vooru mängud pidamata. Paide hoiab tänu avavooru viigipunktile kuuendat kohta.

Vaata videost, mida arvasid mängust Paide kapten Andre Frolov ja Flora kapten Gert Kams:

Mäng täispikkuses:

Enne mängu

Algkoosseisud:

Flora suutis avavoorust noppida kolm punkti, kui EJLi jalgpallihallis toimunud mängus võeti 1:0 võit Viljandi JK Tuleviku üle. Meeskonna kangelaseks tõusis avapoolaja lõpus väravat sahistanud Zakaria Beglarišvili.

Paide suutis möödunud nädalavahetusel üllatada Tallinna FCI Levadiat. Kuigi Dmitri Kruglovi imelisele karistuslöögile vasturohtu polnud, siis kohtumise lõpuks oli seis 1:1, kui 86. minutil reageeris vastase trahvikastis lahtisele pallile kõige kiiremini poolkaitsja Sander Sinilaid.

Paide suutis viimati Flora alistada 2015. aasta novembris 2:1 ning hea tulemus saadi kätte ka 2016. aasta aprilli keskel, kui viigistati 1:1. Pärast seda on Flora võitnud seitse omavahelist lahingut ning lasknud Paidel selle ajaga oma võrku sahistada vaid kahel korral.

FC Flora peatreener Jürgen Henn:   

Paidel on hea noor meeskond ja nad mängivad sellele vastavalt noorusliku energiaga. Teame, et Paide on üllatusvõimeline ja meie ülesanne on selleks valmis olla.

Paide Linnameeskonna juhendaja Vjatšeslav Zahovaiko:

 Enesekindluse kasvatamiseks vajame ka sellest mängust positiivset tulemust. Flora on tugev meeskond, kuid ka nendel on oma nõrkused. Sellest tuleb väga tuline vastasseis, olen oma mängijates kindel!

Kaitsja Sören Kaldma: 

Hooaja esimese mänguga parandasime seda, mida eemisel hooajal ei suutnud teha, punktide võtt Levadialt. Reedel tahame teha ka vigade paranduse Flora vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles