M-Sport: Fiesta naaseb Mehhikos poodiumile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson .
Malcolm Wilson . Foto: Simon Galloway/PA Images Contributor/Press Association Images

M-Spordi rallimeeskond triumfeeris 2018. aasta avaetapil, kui Monte Carlos noppis võidupunktid Sebastien Ogier. Rootsis nad ebaõnnestusid, kuid Mehhikos loodetakse teha vigade parandus.

Meeskondlikus arvestuses eraldab kahe ralli järel esimest (Hyundai) ja viimast (M-Sport) meeskonda vaid 11 punkti. M-Spordi pealiku Malcom Wilsoni sõnul peavad tema sõitjad Mehhikos saama võimalikult palju punkte, et konkurentsis püsida. Nimelt langes M-Sport Rootsi ralliga liidrikohalt neljandaks.

«Kui tahame üldarvestuses tagasi tippu jõuda, siis vajame Mehhikost tugevat meeskondlikku tulemust,» sõnas Wilson pressiteate vahendusel ning lisas, et viimastel testipäevadel on kogutud palju kasulikke andmeid.

Mehhikos sõidavad M-Spordi autodega Ogier, Elfyn Evans ja Teemu Suninen. «Meil on kolm väga võimekat sõitjat – kõik on näljased hea tulemuse saavutamiseks. Kogu meeskond näeb kindlameelselt, et Fiesta naaseb poodiumile,» kommenteeris Wilson.

PUNKTISEIS (2/13)

Sõitjad: 1. Neuville 41, 2. Ogier 31, 3. Latvala 23, 4. Lappi 23, 5. Tänak 21 6. Mikkelsen 21, 7. Breen 20, 8. Meeke 17

Võistkonnad: 1. Hyundai 54, 2. Toyota 53, 3. Citroen 46, 4. M-Sport 43

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles