Tänak: tee puhastamise efekt on Mehhikos suur, meil hea positsioon

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Sel nädalal peetakse Mehhikos autoralli 2018. aasta maailmameistrivõistluste kolmas etapp. Tegemist on hooaja esimese kruusaralliga, kus jahib kõrget kohta ka Toyota sõitja Ott Tänak.

«Mul on endiselt palju uusi asju õppida. Meil oli kahepäevane testiperiood Hispaanias, mis osutus väga kasulikuks,» sõnas Tänak WRC-sarja ametliku kodulehekülje vahendusel. «Me proovisime võimalikult palju erinevaid asju, et mõista, kuidas auto nendele reageerib,» selgitas saarlane.

«Varasem tunne kruusal oli üsna hea, kuid veel on mõned asjad, millega harjuda ning mida saab paremaks muuta,» lisas Tänak, kes alustas hooaega Monte Carlos teise kohaga, kuid Rootsis piirdus eestlane alles üheksanda positsiooniga.

Erinevalt Rootsi rallist on Mehhikos Tänakul parem lähtekoht. «Viiendana alustades on meil parem positsioon. Tee puhastamise efekt on seal suur, seega peaks see meid aitama. Praeguseks on mul Mehhikos üsna palju kogemusi, tunnen end sinna minnes mugavalt ja arvan, et meil on hea võimalus võidelda kõrgete kohtade nimel,» kommenteeris Tänak.

Tänak pole Mehhikos kordagi poodiumile jõudnud. Eelmisel hooajal saavutas saarlane oma kõrgeima, neljanda koha. Tookord triumfeeris Sebastien Ogier’ ja Thierry Neuville’i ees Kris Meeke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles