Neuville: loodetavasti ei kaota me Tänakule liiga palju

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville
Thierry Neuville Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Ülehomme algaval Mehhiko rallil läheb MM-sarja liidrina starti Hyundai esisõitja Thierry Neuville. Esimene stardikoht tähendab, et belglane puhastab konkurentidele teed ja seetõttu ta esikohale kihutamisest ei mõtle, vahendab Rallye-Magazin.

«Ma ei panustaks meie võidule. Isegi poodiumile jõudmine on keeruline,» prognoosis Neuville. Hyundai piloodi arvates viskavad tema võimalustele kaikaid kodaratesse need rallimehed, kes osalevad hooaja peale vaid mõnel MM-etapil ja saavad seetõttu startida paremalt positsioonilt – Mehhikos on elavaks näiteks üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb, kes lööb tänavu kaasa kokku kolmel rallil.

«Seetõttu ma arvangi, et on üpris võimatu poodiumile jõuda. Aga meie vahetud tiitlikonkurendid nagu Sebastien Ogier (teine startija – toim) ja Ott Tänak (viies) on üpris lähedal, nii et loodetavasti ei kaota me liiga palju punkte,» lisas Neuville.

Belglase jaoks on esimesena teel olemine uudne kogemus, sest tavaliselt on pidanud puhastustööd tegema – ja selle üle hädaldama – viimase viie hooaja maailmameister Ogier. Neuville viskas villast, et ta kuulab enne Mehhiko rallit kõik konkurendi kurtmised üle: «Ja siis kannan need Mehhikos ka ette, sest seekord on meil halvim stardipositsioon.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles