Klopp: väärime kohta kaheksa parema seas

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp omas mahlas.
Jürgen Klopp omas mahlas. Foto: Dave Thompson/AP/Scanpix

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp võttis kokku oma meeskonna 0:0 viigi Portoga, mille tulemusel edeneti 5:0 üldskooriga Meistrite liigas veerandfinaalidesse: «Tegime oma töö ära. Polnud kõige põnevam mäng, mitte kõige intensiivsem mäng.»

Mänguilust oli asi tõesti kaugel. Porto kaotas koduväljakul avalahingu 0:5, mis tähendas, et sisuliselt puudus korduskohtumisest igasugune pinge. «Lõppude lõppuks on tegu väljalangemismänguga, mis tuleb ära võita. Saime hakkama. Aga kui mängu vaadata, siis mõtled kaasa, et siin saaks veel juurde panna või seal saaks veel veidi rohkemat. Lõpuks said poisid normaalselt hakkama, nende suhtumine oli fantastiline,» rääkis Klopp.

Kuigi Liverpooli meeskond oli juba selgelt kindlustanud koha kaheksa parema seas, otsustas Klopp siiski matši lõpufaasiks väljakule saata meeskonna teravaima ründaja Mohamed Salah. Miks peatreener oma talismani potentsiaalse vigastamisega riskis? «See on mõistetav, et inimesed muretsevad vigastuste pärast, aga need võivad tabada igal hetkel,» selgitas Klopp. «Lubasin talle, et kui ta välakul kõvasti jookseb, siis ta ei pea homme trenni tulema.»

Keda sooviks sakslane meeskonna järgmiseks vastaseks? «Mul pole vahet. Me ei ihka kedagi,» lausus Klopp. Peatreener lisas, et Liverpool on pärast üheksat aastat Meistrite liiga veerandfinaalis igati teenitult. «Mul puudus siia jõudmiseks mingi konkreetne graafik, aga sel aastal oleme selle koha välja teeninud. Järgmine ring läheb juba raskeks – võib-olla seal veel neli klubi Inglismaalt, mis ei tee elu sugugi kergemaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles