Võimatu võidu võtnud Kanepi on vanasõna «kes kannatab, see kaua elab» kehastus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: PAUL CROCK/AFP/Scanpix

Kinniseotud säärega Kaia Kanepi (WTA 64.) alustas Indian Wellsi tippturniiri avaringimängu Kurumi Naraga (WTA 97.) kohutavalt. Eestlanna löögisihik oli täiesti paigast, ta ei liikunud väljakul nagu tennisemängijale kohane ning nõnda pidi ta lootusetuna näinud 1:6, 1:4 kaotusseisustõrjuma murdepalle. Ometi suutis Kanepi mängu tagasi tulla ja võitles end lõpuks 1:6, 6:4, 6:4 võidule.

Teises ringis ootab Kanepit ees kohtumine Coco Vandeweghega (WTA 16.).

Enne matši:

Jaapani esindaja Nara murdis end põhitabelisse läbi kvalifikatsiooniringi, kus ta alistas rootslanna Johanna Larssoni (WTA 73.) skooriga 6:4, 7:6.

Kanepi ja Nara on varem omavahel tenniseväljakul kohtunud vaid korra, kui kaheksa aastat tagasi Prantsusmaal toimunud Saint Gaudens’ turniiri 1/32-finaalis võitis eestlanna numbritega 6:0, 6:0.

Otsepääsme teise ringi taganud Anett Kontaveit ootab vastast poolatari Magda Linette (WTA 61.) ja valgevenelanna Aliaksandra Sasnovitši (WTA 49.) mängust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles