Klavani meeskonnakaaslane hoiatas Liverpooli järgmist vastast

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpool vs. Porto
Liverpool vs. Porto Foto: ANDREW YATES/REUTERS

Meistrite liiga kaheksandikfinaalis kahe mängu kokkuvõttes skooriga 5:0 Porto alistanud Liverpooli jalgpallimeeskond jõudis üheksa-aastase vahe järel Eruoopa tugevaimas eurosarjas veerandfinaali.

Liverpool mängis viimati Meistrite liiga veerandfinaalis 2009. aastal, kui tunnistati Londoni Chelsea 7:5 (1:3, 4:4) paremust.

Liverpooli kaitsja Dejan Lovren vihjas, et nad ei karda järgmises ringis mitte kedagi, sest tase kuninglikus eurosarjas on kõrge juba algusest peale. Ta hoopis hoiatas Liverpooli järgmist vastast.

«Turniiri algusest peale on vastastel Anfieldil (Liverpooli kodustaadion – toim.) keeruline mängida. Meie oleme valmis kõigeks, ükskõik, kes vastu tuleb,» sõnas horvaat klubi kodulehekülje vahendusel.

Veerandfinaalpaaride loosimine leiab aset järgmisel reedel, 16. märtsil. Mängud toimuvad 3.-4. ja 10.-11. aprillil.

Lovren usub, et Liverpool jõuab ihaldatud tiitlile lähedale ning nad mängivad 26. mail Kiievi staadionil Meistrite liiga finaalis. «Ma arvan, et oleme valmis lõpuni võitlema. Näen meid finaali murdmas,» kommenteeris Lovren, kes viibis eilses 0:0 viigimängus väljakul kõik minutid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles