Drammeni sprindist sai Norra pidu, võitis mõistagi Klæbo

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Høsflot Klæbo vaatab finišis taas üle õla ja küsib: kuhu kõik teised jäid?
Johannes Høsflot Klæbo vaatab finišis taas üle õla ja küsib: kuhu kõik teised jäid? Foto: FREDRIK VARFJELL/imago/Bildbyran/Scanpix

Drammenis peetud suusatamise MK-etapi klassikasprindi meeste finaal oli ühe erandiga norralaste siseasi, sest viie norraka kõrval pääses sinna vaid venelane Aleksandr Bolšunov. Võidu võttis oodatult taas Johannes Høsflot Klæbo.

Talle järgnesid Eirik Brandsdal (+1,04) ja Bolšunov (+3,78). Järgnesid Sindre Bjørnestad Skar (+6,55) Kasper Stadaas (+8,71) ja Emil Iversen (+11,45).

Naiste finaali pääsesid seevastu kuue eri riigi sportlased, võidu võttis aga ikka norralanna Maiken Caspersen Falla. Talle järgnesid rootslanna Stina Nilsson (+1,39) ja ameeriklanna Jessica Diggins (+1,88). Finaali kolme viimase kohaga pidid leppima venelanna Natalja Neprjajeva (+2,32), soomlanna Krista Pärmäkoski (+8,85) ja sloveenlanna Katja Višnar (+20,70).

Maiken Caspersen Falla rõõmustas norralasi järjekordse esikohaga.
Maiken Caspersen Falla rõõmustas norralasi järjekordse esikohaga. Foto: Terje Pedersen/AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles