Halenaljakas juhtum Inglismaal: kohtunik saatis mängija tema nime pärast väljakult minema

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik Dean Hulme näitab Sanchez Wattile punast kaarti
Kohtunik Dean Hulme näitab Sanchez Wattile punast kaarti Foto: twitter

Inglismaa liigapüramiidi tugevuselt kuuendas liigas juhtus eriskummaline seik, kui väljakukohtunik saatis jalgpalluri kommunikatsioonihäire tõttu väljakult minema.

Inglismaa National League’i lõunadivisjonis käis parasjagu kohtumine Hemel Hempstead Towni ja East Thurrock Unitedi vahel. Väljakukohtunik Dean Hulme vilistas Hemel Hempsteadi mängijale Sanchez Wattile vea ning tahtis talle kollast hoiatuskaarti näidata.

Et kõik oleks korrektne, küsis kohtunik Hulme mängijalt tema nime. «Watt,» vastas mängija.

Kohtunik arvas sellepeale, et mängija käitub temaga ebaviisakalt. Nimelt kuulis Hulme, et mängija vastas talle «what», mis inglise keeles tähendab «mida». Küsimus-vastus voor pendeldas veel mõned korrad ning siis viskas asi kohtunik Hulme’il üle ning ta otsustas kollase kaardi asemel mängija hoopis platsilt minema saata.

Kõik lõppes siiski hästi. Hulme’ile selgitati, mis just juhtus, ning ta tühistas punase kaardi.

«See oli inimlik eksitus. Kohtunik oli piisavalt mees, et seda tunnistada. Usun, et kõigil oli hiljem nägu naeru täis, ka kohtunikul endal. Pärast mängu palus ta meilt vabandust. Tõele au andes, ta tegi väga hea vilepartii!» kommenteeris Hemel Hempsteadi omanik Dave Boggins juhtunut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles