Avaseti nulliga loovutanud Kanepi andis südi lahingu, ent kaotas siiski

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: PAUL CROCK/AFP

Maailma edetabelis 64. kohal olev Kaia Kanepi kaotas Indian Wellsi tenniseturniiri teises ringis 0:6, 6:7 (6) maailma edetabelis kõrgel 16. kohal olevale ameeriklannale CoCo Vandeweghe'le. Tegu oli peaaegu sama kummalise mänguga nagu avaringi kohtumine Kurumi Nara vastu: tugevalt kinniteibitud jalaga Kanepi kaotas avaseti praktiliselt vastupanu loovutamata nulliga, ent mängis seejärel ameeriklannaga teises setis kui võrdne võrdsega.

Eesti aja järgi õhtul vastu pühapäeva astub Indian Wellsis väljakule ka Anett Kontaveit, kes avaringis oli vaba. Teises ringis kohtub ta valgevenelanna Aliaksandra Sasnovitšiga (WTA 49.). Mäng peetakse üheksanda väljaku esimese kohtumisena ja algab Eesti aja järgi kell 21.

Enne mängu:

Avaringis skooriga 1:6, 6:4, 6:4 jaapanlanna Kurumi Narast (WTA 97.) jagu saanud Kanepi läheb teises ringis vastamisi tugeva ameeriklanna Coco Vandeweghe'ga, kes paikneb maailma edetabelis 16. kohal.

Avaringis vaba olnud Wandeweghe ja Kanepi kohtuvad teise väljaku teises mängus, mis algab täna Eesti aja järgi umbes kell 23.  

Otsepääsme teise ringi saanud Kontaveit kohtub valgevenelanna Aliaksandra Sasnovitšiga (WTA 49.), kes alistas esimeses ringis ligikaudu kolm tundi kestnud lahingus Saksamaa esindaja Magda Linette (WTA 61.) skooriga 5:7, 7:6, 7:6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles