Kolumbias kukkunud Räime vigastus osutus arvatust tõsisemaks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Räim.
Mihkel Räim. Foto: Israeli Cycling Academy / Facebook

Kolumbia velotuuril kukkunud ning rannet vigastanud profirattur Mihkel Räim peab veel võistluskarussellile naasmist ootama, sest uus uuring näitas, et vigastus osutus arvatust tõsisemaks.

«Käisin eelmisel nädalal Hispaanias järjekordses kontrollis oma randmega. Avastati, et vigastasin Kolumbia kukkumises rannet arvatust tõsisemalt ning diagnoosiks oli lodiluu murd. Hetkel on see kokku kasvama hakanud ning kipsi ei pandud, kuid pean kandma spetsiaalset ortoosi,» kirjutas Räim oma Facebooki fännilehel.

Millal pääseb eestlane uuesti võistlema? «Seda ma hetkel ei tea, parimal juhul ehk selle kuu lõpus. Seda juhul kui kõik sujub plaanipäraselt. Trenni saan teha, lihtsalt pean ettevaatlikum olema. Hea seegi, sest saan taset hoida. Seetõttu peaks ka tagasitulek peaks kergem ning kiirem olema,» säilitas eestlane positiivsuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles