Jürgen Klopp mängust Manchester Unitediga: see on suurim mäng!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpool vs Manchester United.
Liverpool vs Manchester United. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Liverpool ja Ragnar Klavan seisavad laupäeval silmitsi suure väljakutsega, kui Inglismaa kõrgliiga raames kohtutakse võõral väljakul Manchester Unitediga. Liigatabeli seisukohast käib mäng teisele kohale.

Võrdselt peetud mängude arvu juures hoiab Manchester United enne laupäeva 62 punktiga teist kohta, Liverpool on 60 punktiga kolmas. «See on suurim mäng, mida ma üldse ette kujutada suudangi. Ootan seda põnevusega. Peame andma endast 100 protsenti, võib-olla isegi rohkem,» ütles Klopp tänasel pressikonverentsil.

On üsna tõenäoline, et Manchester United tuleb mängule vastu kaitsva taktikaga. Küsimusele, kas Liverpool on bussi parkimiseks valmis, vastas sakslane: «Ma ei kasutaks seda fraasi. Minul pole kaitsmisega mitte mingisugust probleemi. Loeb ainult võit.»

Klopp selgitas, mida ta eelneva all silmas pidas. «Tegu ei ole lahinguga kahe erineva filosoofia vahel. See on mäng kahe väga hea meeskonna vahel. Kui United ründab, tahan, et kõik minu mängijad osaleksid kaitsetöös. Kui keegi ütleb, et see on bussi parkimine, siis palun väga.»

Ragnar Klavani võimalikust mänguajast Liverpooli tänasel pressikonverentsil juttu ei tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles