Kontaveit piirdus Indian Wellsi tippturniiril ühe mänguga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Eero Vabamägi

Eesti esireket Anett Kontaveit kaotas Indian Wellsi tenniseturniiri teises ringis valgevenelannale Aliaksandra Sasnovitšile (WTA 49.) 2:6, 4:6.

Kuigi valevenelanna tegi matši jooksul suisa 9 topeltviga, ei suutnud Kontaveid teda surve alla panna. Eestlane võitiski lõpuks vaid kaks murdepalli, samal ajal kui Sasnovitš murdis Kontaveidi viiel korral.

Mängitud punktidest võitis Kontaveit tund ja 20 minutit kestnud mängus 57 (46 protsenti), valgevenelanna aga 66 (54 protsenti).

Kolmandas ringis kohtub Sasnovitš kas Lara Arruabarrena või turniiril teisena asetatud Caroline Wozniackiga.

Mängu statistika:

Foto: Ekraanitõmmis
 

Practice days in the desert ??

A post shared by Anett Kontaveit (@anett_kontaveit) on

Sasnovitšiga on eestlanna kohtunud viiel korral ning seni on kolmel korral peale jäänud Kontaveit. Tõsi, viimati pidi Kontaveit Brisbane' tenniseturniiril kaotusvalu maitsma, samas kui Sasnovitš tegi ajalugu – ta oli esimene kvalifikatsioonist alustanud mängija, kes sel turniiril finaali jõudnud. Finaalis kaotas Sasnovitš Elina Svitolinale. 

Edu korral läheks Kontaveit kolmandas ringis kokku maailma teise reketi Caroline Wozniacki või kvalifikatsioonist tulnud hispaanlanna Lara Arruabarrenaga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles