Tänak selgitas, miks nad rallipäeva katkestasid

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Martin Järveoja.
Ott Tänak ja Martin Järveoja. Foto: Twitter / Ott Tänak

Ott Tänak ja Martin Järveoja pidid Mehhiko ralli pärast 11. kiiruskatset pooleli jätma, sest nende masinat tabasid probleemid. Eestlane selgitas ralliraadiole, et katkestamise põhjustas turbo kadumine.

«Kõik oli päris hästi. Katsed sobisid autole ning tundsin end väga mugavalt. Katsel sõitsin korra küll ühest ristmikust mööda, aga kõik oli korras. Ühtäkki kaotasime jõu. Hiljem saime teada, et meilt kadus turbo ära,» selgitas Tänak juhtunut.

Toyota meeskonna pealik Tommi Mäkinen kinnitas Tänaku juttu: «Olukord oli väga kummaline. Tema auto turbo ütles lihtsalt ülesse. Hakkame seda asja uurima.»

Siiski üritas eestlane säilitada positiivse meele. «Meil oli hea võimalus esikoha eest võidelda, aga selline see sport on. Olen tegelikult õnnelik, et oleme konkurentsivõimelised. Meil oli eile palju probleeme, aga suutsime ikkagi esikohavõitluses olla. Olen kindel, et kutid teevad oma tööd ning panevad meie auto lendama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles