Õed taas vastamisi: Serena ja Venus Williams kohtuvad Indian Wellsis

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena ja Venus Williams peavad taas teineteiselt väljakul mõõtu võtma.
Serena ja Venus Williams peavad taas teineteiselt väljakul mõõtu võtma. Foto: GREG WOOD/AFP/Scanpix

USA tennisepublik saab Indian Wellsi turniiril juba kolmandas ringis näha oodatud vastasseisu, sest tabel viib kokku õed Serena ja Venus Williamsi.

Emakssaamise ja 14-kuulise võistluspausi järel tipptennisesse naasnud endine maailma esireket Serena, kellel puudub seetõttu ka edetabelikoht, alistas avaringis 7:5, 6:3 Zarina Diyase ja oli teises ringis 7:6 (5), 7:5 parem maailma edetabelis 29. kohal olevast hollandlannast Kiki Bertensist.

Vanem õde Venus, kes on maailma kaheksas reket, alistas aga edetabeli 35. numbri Sorana Cirstea 6:3, 6:4. Õdede omavahelise mängu võitjat ootab järgmises ringis kas lätlanna Anastasija Sevastova või sakslanna Julia Görges.

Viimati olid õed vastamisi eelmise aasta alguses Austraalia lahtiste finaalis, kus Serena võitis 6:4, 6:4 ja tuli karjääri jooksul 23. korda suure slämmi turniiri võitjaks. Ühtlasi oli tegu Serena viimase mänguga enne võistluspausi algust. Senisest 28 omavahelisest heitlusest on noorem õde võitnud 17 ja vanem 11.

Asetatud mängijatest langes Indian Wellsis konkurentsist Madison Keys, kes jäi üllatuslikult 3:6, 6:7 (1) alla maailma edetabelis 117. kohal olevale kaasmaalannale Danielle Collinsile. Venelanna Sofja Žuk oli 6:3, 2:6, 7:5 parem 18. asetusega Magdalena Rybarikovast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles