Mäkinen pole lootust kaotanud

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommi Mäkinen arutamas maailmaasju Ott Tänakuga
Tommi Mäkinen arutamas maailmaasju Ott Tänakuga Foto: Toyota GAZOO Racing

Toyota rallimeeskonna tiimiboss Tommi Mäkinen usub, et Mehhiko MM-ralli turborikke tõttu katkestama sunnitud Ott Tänak on jätkuvalt võimeline MM-tiitli nimel heitlema ning selleks annab võimalused ka punktikatse. 

Soomlasest tiimiboss sõnas meeskonna pressiteate vahendusel, et pole Tänaku võimalustesse usku siiski kaotanud. «Arvan, et tal on auto kohta veel palju õppida, aga tema esimene kruusakogemus on tulevikku silmas pidades paljutõotav.»

Tänak kinnitas, et loodab Mehhiko ralli punktikatsel endast parima anda ning nii palju punkte noppida kui võimalik. Eestlase meeskonnakaaslased Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi on maadelnud samuti erinevate probleemidega, Latvala on viimase päeva eel 9., Lappi 12. kohal.

«Mehhiko ralli on seni olnud meie meeskonna jaoks väga nõudlik. Otiga juhtunu oli kõigile pettumuseks, sest ta oli võitluseks väga heal positsioonil. Peame tööd jätkama ning raskustest õppima,» sõnas Mäkinen ja lisas, et Toyota kavatseb nädalavahetuse lõpetada siiski positiivselt.

«Vähemalt Jari-Matti peaks mõned punktid kindlustama, Esapekkale on see ralli jälle üheks võimaluseks kogemusi omandada,» kommenteeris Mäkinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles