Kanepi ja Kontaveit langesid kiirelt ja kindlalt

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sidemes reie ja säärega Kaia Kanepi ärkas teises setis, kuid sellest ei piisanud.
Sidemes reie ja säärega Kaia Kanepi ärkas teises setis, kuid sellest ei piisanud. Foto: USA TODAY Network/Sipa USA/Scanpix

TENNIS. Eesti parimad tennisistid Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi jäid Indian Wellsi turniiri teises ringis setivõiduta, langesid konkurentsist ning asusid valmistuma järgmisel nädalal algavaks võistluseks Miamis.

Kanepi (WTA 64.) duell maailma edetabeli 16. numbri Coco Vandeweghega oli omapärane. Kanepi kaotas avaseti 20 minutiga (!) 0:6, võites kokku vaid seitse punkti. Kuid seejärel asus ta väljakul toimuvat ühtäkki dikteerima. Kanepi hoidis oma pallingugeime kindlalt ning sai ameeriklanna servides mitu murdevõimalust. Paraku jäid kõik need kasutamata ning kiires lõppmängus osutus Vandeweghe tulemusega 8:6 kindlamaks.

Tänu turniiritabelisse saadud asetusele esimeses ringis vaba olnud Kontaveit (WTA 28.) jäi Aleksandra Sasnovitšile (Valgevene, 49.) tunni ja 22 minutiga alla 2:6, 4:6. Seejuures ei aidanud Kontaveiti isegi tõsiasi, et ta kasutas ära mõlemad tekkinud murdepallid. Aasta alguses Brisbane’i turniiril finaali jõudnud Sasnovitš ei lasknud eestlannat kogu kohtumise jooksul kordagi eduseisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles