Mirkovic vedas Kalevi Tartus võidule

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

KORVPALL. Eesti meistriliigas kindlustas tiitlikaitsja BC Kalev/Cramo liidriseisust, alistades Tartus lähima jälitaja ehk sealse ülikoolimeeskonna 90:82.

Tartu asus juhtima 21:10, kuid seejärel haarasid pealinlased ohjad. Avaveerand võideti 28:23, poolaeg 51:47 ja viimase kümne minuti alates juhiti 75:65. Võõrustajad tegid mängust veel lahingu, vähendades vahe 73:76-le. Kohe seepeale järgnenud Kalevi 9:0 spurt – kaks kolmest Gregor Arberilt ja üks Branko Mirkovicilt – otsustas aga võitja saatuse lõplikult.

Võimsa partii tegi vaid paari päeva eest Riias läbi kukkunud Mirkovic, kes sai kirja 29 punkti ja üheksa korvisöötu. Kalevi poolelt lisas Isaiah Briscoe 16, Bojan Subotic 12 ja Martin Dorbek 10 punkti. Tartu tulemuslikumad olid Vytenis Cizauskas 25, Carl Engström 16 ja Kristjan Kitsing 15 silmaga. Võitjad mängisid ilma Cedric Simmonsi ja Janari Jõesaare, kaotajad Janar Taltsi ja Tanel Sokuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles