Galerii: Trans sai napi võidu, Kalev jätkab nullipoisina

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 4. voorus kohtusid teisipäeval seni punktita Tallinna Kalev ning võidu ja viigiga hooaga alustanud Narva Trans. Tallinlaste elu ei läinud rõõmsamaks tänagi - külalised said 2:1 võidu.

Narvalaste avavärava lõi üheksandal minutil Dmitri Barkov, kuid Kalev suutis paar minutit hiljem Alger Džumadili tabamuse viigistada. Kohtumise lõppseisu vormistas 83. minutil Dmitri Prošin.

Teises tänases mängus tegid Paide Linnameeskond ja Pärnu Vaprus 2:2 viigi.

Enne mängu:

Tallinna Kalevi jaoks on meistriliiga alanud kahe 0:1 kaotusega, kui esmalt jäädi selle tulemusega alla Tartu Tammekale ja seejärel Viljandi Tulevikule. Ühtlasi märkis Tulevikult lüüasaamine seda, et Kalev sai enda nimele ebameeldiva rekordi: ühes 2014. aasta ehk viimati kõrgliigas veedetud hooajaga on nüüd järjest kaotatud 21 kõrgliigamängu.

Kahe hooaja vahel tugevnenud mullune viienda koha meeskond Narva Trans on seevastu hooajale teinud oodatult hea alguse. Avamängus oldi suisa 5:0 paremad kõrgliigasse naasnud Kuressaarest, viimati võideldi aga laupäeval kodus Nõmme Kaljult tulemusega 2:2 välja hinnaline viigipunkt.

Kui meeskonnad 2014. aastal viimati kõrgliigas vastamisi olid, sai Kalev avamängus Narvast kätte viigipunkti, kusjuures Trans päästis endale viigi alles üleminutitel, teine kohtumine suudeti aga koguni 3:1 võita. Kahes viimases mängus jäi siiski peale Trans skooridega 4:1 ja 3:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles