Järelvaadatav: Trans alistas napilt Paide ja tõusis liiga liidriks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga viienda vooru avasid reede õhtul Narva kunstmurustaadionil kohalik Trans ja Paide Linnameeskond. Mängu ainsa värava eest hoolitses Transi leegionär Dante Leverock avapoolajal. Võiduga tõusis Narva meeskond vähemalt ajutiselt kümne punktiga ka liiga liidriks.

Enne mängu:

Trans on hooaega alustanud hästi, kui esimestes voorudes pole veel kaotust tunnistatud. Tabelisse on kirjutatud kaks võitu ja üks viik. Paidel on kohtumised alanud veidi konarlikumalt ning ühe kaotuse kõrvale on saadud kaks viiki. Tabelis annab see Linnameeskonnale hetkel kaheksanda koha, Trans hoiab teist positsiooni.

Eelmises voorus said mõlemad meeskonnad tunda tugevat vastupanu. Paide kohtus kodus Pärnu Vaprusega ning 67. minutiks juhtis Vaprus kohtumist 2:1. Lõpuks suutis Paide päästa mängust viigipunkti, kuid enamaks jaksu ei jätkunud. Trans läks samal ajal vastamisi Tallinna Kaleviga ning seitse minutit enne kohtumise normaalaja lõppu oli mänguseis viigiline. Siis lõi Trans aga võiduvärava ning napsas kolm punkti endale.

Transi peatreener Adjam Kuzjajev: «Valmistume mänguks ette tavapäraselt. Füüsiliselt on võistkond mänguks valmis. Meie arvates on Paide Linnameeskond ambitsioonikas ja tugev võistkond, keda juhib väga asjatundlik treener.»

Transi poolkaitsja Vadim Mihhailov: «Meil on olnud külaltki edukas algus – kaks võitu ja viik. Võit annab hea tuju ja kindlustunnet. Meeskond meelestab end iga mängule väga tõsiselt sõltumata vastasest. Ma ei oska öelda, et üks mäng teisest tähtsam ning mäng Paidega pole erand. Meie vastane on tugev meeskond. Paide on noor võistkond suurte eesmärkidega selleks hooajaks.»

Paide väravavahtide treener Jüris Sahkur: «Kaotasime Pärnu vastu punkte, aga Narva lähme tegema vigade parandust ja loodame tagasi tulla kolme punktiga.»

Poolkaitsja Randin Rande: «Reedel peame Narva vastu jalad kõhu alt välja võtma ja lõpuks võitma mõne mängu, et hoog sisse saada ja stabiilselt häid mänge hakata näitama.»

Mängu kohtunikuks on Juri Frischer, keda abistavad Dmitri Vinogradov ja Veiko Mõtsnik. Neljandaks kohtunikuks on Kristo Külljastinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles