Keel oma hoolealuse vastuolulisest kommentaarist: kättemaks on lühike, aga tõhus!

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel.
Avo Keel. Foto: Tairo Lutter

Pärnu võrkpalliklubi nurgaründaja Kevin Saar sõnas eile pärast Balti liiga põhiturniiri viimast mängu, et tal pole finaalturniiri Kuressaares toimumise vastu midagi. Vastupidi, Saar ütles naljatledes, et andis isegi oma panuse, et Pärnu põhiturniiri tema kodusaarest eespool ei lõpetaks.

«Jah, lugesin ka täna seda lugu,» ütleb Pärnu peatreener Avo Keel kavalalt muheledes. «Noh, ma ei teagi, mis siin nüüd teha annab. Ütleme nii, et kättemaks saab olema lühike, aga tõhus!»

Pärnakatel on tänavu õnnestunud hästi meedia huvi üleval hoida mänguvälistes olukordades. Näiteks poolteist kuud tagasi ei reisinud haigestunud Keel meeskonnaga Riiga kaasa ja võistkond tõi tema asemele treeneripingile lumememme, kelle «abiga» võeti 3:0 võit. Sellega vihjasid pärnakad Keelele endale, kes ütles hooaja alguses pärast 0:3 kaotust Saaremaale, et antud mängu võitnuks viimased ka lumememme juhendamisel.

«Ilmselt nii mitmedki kehva huumorisoonega inimesed ei saanud aru, et ma ei võrrelnud tegelikult lumememme Saaremaa peatreeneri Urmas Taliga, vaid kiitsin Saaremaad suurepärase mängu eest. Ja kui meeskond selle lumememme nalja Riias tegi, naersin end sisuliselt terveks,» lisab Keel.

Ent millise sõnumi saadab Keel saarlastele nüüd, mil nad on põhiturniiri võitnud ja korraldavad finaalturniiri Kuressaares? «Kui saarlased ei võida, siis tuleb neile lihtsalt kaasa tunda. Ka meil ei tule seal puudust toetajatest,» ütleb Võrust pärit treener. Näiteks Keele naise mitmed sugulased elavad tänaseni Saaremaal.

Pärnul suuri probleeme vigastustega hetkel pole. Leedulane Robert Juhnevitš sai seljavalu tõttu eile puhkust, ent on selle nädala veerandfinaalides Riia Tehnikaülikooli vastu taas platsis. Teist sidemängijat Karl Lillest segab vana põlvevigastus, ent temagi on vajadusel ilmselt olemas.

«Tunnistan, et kuna tegu on kahe võiduni peetava seeriaga, on meil eelis,» sõnab Keel. Avamäng peetakse seejuures neljapäeval Pärnus, sest Riial pole kodusaal sel ajal vaba. 

Vaata ka Kevin Saare eilset intervjuud!


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles