Meeke Mehhiko rallist: see oli ju täisp**k!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke
Kris Meeke Foto: ULISES RUIZ/AFP

Mehhiko MM-rallil kolmanda koha saanud Citroëni piloot Kris Meeke ei suutnud nädalavahetusest rõõmu tunda, sest võit oli veel viimase rallipäeva hommikul käega katsuda. 

Viimase päeva Teist kohta hoidnud Meeke eksis ühes vasakkurvis munakivisillutisel ja keeras oma Citroёni kraavi külili. Kuigi vääratus viis Meeke'i kaardilugeja Paul Nagle'i korraks ahastuse äärele, lükkasid pealtvaatajad auto kiirelt taas ratastele ning Meeke sai jätkata. Ralli lõpetas ta kolmanda kohaga, kaotust Sebastien Ogier'le kogunes +1.19,2.

«See oli täisp**k. Ma tegin sel nädalavahetusel liiga palju vigu,» sõnas Meeke Motorspordile. «Mul oli auto, mul oli hea stardipositsioon, hea kiirus võitmiseks ning ma ei saanud sellega hakkama!» põrutas britt.

«Ma olen pagana pettunud, aga kui ma olen kolmanda kohaga rahulolematu, siis see polegi iseenesest halb. Mul lihtsalt pole vabandusi!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles