Galerii: Saskia Alusalu särav fotosessioon talvises Kalamajas (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Olümpiamängudel neljanda koha saanud kiiruisutaja Saskia Alusalu rääkis Postimehe nädalalõpulisas «Arter» oma saavutusest, sporditegemisest, ellusuhtumisest, perekonnast ja paljust muust. 

«Mul on palju tahke. Kõigeks on oma aeg ja koht. Spordis on selliseid hetki, kus sa pead läbi seinte minema ja ennast hästi kõvaks tegema. Aga terve elu ei saa sa igast asjast niimoodi läbi marssida! Inimeses peab olema ka kergus, südamlikkus ja armastus. Soe pool on minus kindlasti olemas. Kui tegeleda mediteerimisega, siis saab selgeks, et mitte millegi vastand on kõik.

Aga see, kui mind printsessiks nimetatakse, mulle tõesti ei meeldi! Kõlab täpselt nii, nagu ma ise poleks midagi teinud, vaid kõik oleks ette toodud – väga ebaõiglane! Olen pidanud tohutult võitlema ja vaeva nägema. Parim projekt, mille kallal tööd teha, oled sa ise!

Mul on vaja olla üksi oma mõtetega. Ma ei kuule muidu oma sisetunnet, aga minu meelest on see ülioluline, et üldse teada, mida sa tahad ja kes oled!»

Loe pikemat lugu SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles