Korvpalliliit teatas hommikul, et õhtune meistriliiga mäng jääb ära

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo keskmängija Cedric Simmons
BC Kalev/Cramo keskmängija Cedric Simmons Foto: Tairo Lutter / Postimees

Korvpalli Eesti meistriliigas täna õhtul toimuma pidanud kohtumine tiitlikaitsja BC Kalev/Cramo ja Tallinna Kalev/TLÜ vahel lükati edasi. Korvpalliliit teatas õhtuse mängu ärajätmisest täna hommikul kell 10.22.

Muudatuse põhjuseks on muudatused Ühisliiga ajakavas, kus Kalev/Cramo kohtumine Krasnojarski Jenisseiga tõsteti märtsi alguses neljapäevale (15. märts). Ilmselt tõukub tänase mängu edasilükkamine Kalev/Cramo soovist väga tähtsaks kohtumiseks rahulikult valmistuda.

Kalev/Cramo on praegu Ühisliigas eelviimasel kohal (4 võitu ja 13 kaotust) ning edestab ainult Jenisseid (3 võitu ja 11 kaotust). Eesti meisterklubi seisab seega silmitsi sundvõiduga, sest kaotus kahandaks oluliselt lootusi jõuda kaheksa parema sekka.

Lisaks täna õhtul toimuma pidanud Kalev/Cramo - Tallinna Kalev/TLÜ mängule, mis peetakse nüüd 29. märtsil kell 19.00 Kalevi spordihallis, muudeti ka 27. märtsil toimuma pidanud kohtumise Tallinna Kalev/TLÜ - Valga toimumisaega, mis peetakse nüüd 10 päeva varem ehk 17. märtsil kell 18.00 Kalevi spordihallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles