Mourinho: kaotamises pole Manchester Unitedile midagi uut

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sevilla peatreener Vincenzo Montella kavaldas Jose Mourinho üle.
Sevilla peatreener Vincenzo Montella kavaldas Jose Mourinho üle. Foto: Jason Cairnduff/REUTERS

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho võttis pärast Meistrite liigas Sevillalt saadud 1:2 kaotust matši kokku: «Ma ei kahetse midagi. Ma ei ütleks, et mängisime halvasti. Andsin endast parima, mängijad andsid endast parima – aga me kaotasime. Selline jalgpall juba on.»

Mourinho kommenteeris BT Sporti eetris oma meeskonna esitust: «Esimene värav pidi saama oluliseks – mitte ainult arvestades esimese mängu tulemust (0:0 – toim), vaid ka mängu olemust. Üritasime olla agressiivsed ja mängida esimesest minutist saati intensiivset jalgpalli. Me ei löönud väravat ära ja Sevilla valdas üha rohkem palli. Nad kontrollisid mängu hästi.»

Portugallane jätkas: «Meil oli häid väravavõimalusi, kuid nemad lõid ühe ära ja sellest hetkest muutus mäng palju emotsionaalsemaks. Teine värav muutis kõik võimatuks.» Oma mängijaile peatreeneril pretensioone ei olnud, nagu ka selle osas, et kahe mängu peale saadeti väravaraamidesse vaid neli pealelööki. «See on statistika,» ei hakanud ta numbreid lahkama.

Pärast legendaarse peatreeneri Alex Fergusoni pensionileminekut on United suutnud vaid korra Meistrite liigas veerandfinaali jõuda. Maailma ühe suurima klubi imidžiga ei käi selline asjade käik kuidagi kokku. Mourinho ei näe aga kaotamises probleemi.

«Ma olen siin toolis istunud varem kahel korral: kui lõime Portoga Manchester Unitedit ja kui lõime Madridi Realiga Manchester Unitedit. Nii et selles ei ole selle klubi jaoks midagi uut,» sõnas peatreener mängujärgsel pressikonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles