Ilvest tabas MK-etapil ebaõnn, Frenzel diskvalifitseeriti

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves Pyeongchangi olümpiamängudel.
Kristjan Ilves Pyeongchangi olümpiamängudel. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Trondheimis peetaval kahevõistluse MK-etapil läheb Kristjan Ilves suusarajale 28. kohalt. Seejuures tabas eestlast hüppevõistlusel ebaõnn: Ilves oli üks kahest mehest, kelle hüppe ajal puhus  taganttuul.

Ilves hüppas 119,5 meetrit ja kogus 103,6 punkti. Võrdluseks - kvalifikatsioonis hüppas eestlane neli meetrit rohkem ja teenis selle eest 110 punkti, mis andis talle 14. koha.

Hüppevõistluse võitis jaapanlane Go Yamamoto, kes hüppas 133 meetrit ja teenis 126,6 punkti. Lähima jälitajana läheb suusarajale norralane Jarl Magnus Riiber (+0,12). Pyeongchangis kaks kuldmedalit võitnud Eric Frenzel diskvalifitseeriti kombinesooni tõttu. Ilves läheb suusarajale Yamamotost maas +1.32.

Eelviimasena kvalifikatsioonist edasi pääsenud Karl-August Tiirmaa tegi 111,5 meetri pikkuse hüppe ning kogus sellega 78,7 punkti. Tiirmaa läheb suusarajale 16. kohalt, kaotust liidrile +3.12.

Eile startis Ilves murdmaarajale 13. kohalt ning lõpetas suusasõidu 27. kohal, Tiirmaa alustas 46. kohalt, ent sai finišeerijaist viimase ehk 43. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles