Kas Manchester Unitedi ründaja kritiseeris meeskonnakaaslasi või mitte?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romelu Lukaku
Romelu Lukaku Foto: OLI SCARFF/AFP

Eile õhtul šokeeris Sevilla Manchester Unitedit, kui alistas nad Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumises 2:1. Sellega tagas Hispaania meeskond endale pääsu veerandfinaali. Pärast kohtumist ütles Unitedi ainsa värava löönud Romelu Lukaku, et mõned tema kaaslased peitsid end ära.

«Asjad ei olnud meil korras, osad mängijad peitsid end ära,» ütles Lukaku mängujärgses intervjuus. «Meil olid omad võimalused, kuid me ei kasutanud neid ära. Pärast nende esimest väravat proovisime mängu tagasi tulla, aga nad lõid peagi teise värava. Lõpus veel üritasime, kuid sellest ei piisanud.»

Paljud Unitedi fännid võtsid Lukaku öeldut kriitikana meeskonnakaaslaste pihta, kuid Belgia koondise ründaja täpsustas hiljem, et temast saadi valesti aru. «Ma ei kritiseeriks mitte kunagi oma meeskonnakaaslasi! Kui oled endast väljas, siis on oma näo peitmine riietusruumis normaalne. Tulemus oli kohutav, kuid me tuleme sellest välja,» kirjutas ta hiljem Instagrami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles