Noor jaapanlanna on tegemas unelmate turniiri

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhtub Naomi Osaka Simona Halepi alistama, kerkib ta maailma edetabelis igati teenitult Anett Kontaveidist mööda.
Juhtub Naomi Osaka Simona Halepi alistama, kerkib ta maailma edetabelis igati teenitult Anett Kontaveidist mööda. Foto: Harry How/AFP/Scanpix

Naomi Osaka (WTA 44.), kes vähem kui kuu aega tagasi lõpetas Dubais Anett Kontaveidi turniiri, on nüüd vinges hoos Indian Wellsis. Veerandfinaalis ideaalse mängu teinud jaapanlanna alistas 6:2, 6:3 Karolina Pliškova (WTA 5.).

20-aastase Osaka jaoks oli tegu teise korraga alistada maailma edetabeli esiviisikusse kuuluv tennisist ja suurturniiri poolfinaali jõudmisega kerkib ta uues paremusjärjestuses ise vähemalt 31. kohale. Et finaali edeneda, peaks jaapanlanna tõstma oma tippude alistamise saldo kolmeni, sest nelja parema seas ootab teda ees kohtumine maailma esireketi Simona Halepiga (alistas Petra Martici 6:4, 6:7 (5), 6:3). Teine poolfinaalpaar selgub täna.

Meeste turniiril said eile peetud enamik kaheksandikfinaale. Need möödusid üllatusteta. Roger Federer (ATP 1.) oli 7:5, 6:4 üle Jeremy Chardyst (ATP 100.) ja peab kaheksa parema seas alistama hooaega maruliselt alustanud Hyeon Chungi (ATP 23.), et jääda ka pärast Indian Wellsi turniiri Rafael Nadali ees maailma esireketiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles