Saskia Alusalu tagas koha mainekal võistlusel

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saskia Alusalu.
Saskia Alusalu. Foto: Sander Ilvest

17.-18. märtsini toimub Valgevene pealinnas Minskis kiiruisutamise MK-finaal, kuhu pääses ka Pyeongchangi olümpiamängude neljas naine, 23-aastane Saskia Alusalu.

Eestlanna teeb mõistagi kaasa oma trumpalal, ühisstardist sõidus, kus osalevad mõne erandiga 16 maailma parimat kiiruisutajat. Osalejad said paika selle hooaja punktitabeli alusel. Alusalu pole varem kordagi MK-finaalis startinud.

Minskis ei osale olümpial samal distantsil poodiumile jõudnud jaapanlanna Nana Takagi ning korealanna Kim Bo-Reum. Teiste seas stardib Alusalu kõrval näiteks Pyeongchangi pronksinaine, hollandlanna Irene Schouten.

Viimasel MK-etapil enne olümpiat, mis toimus 21. jaanuaril, saavutas Alusalu Erfurtis toimunud võistlusel B-grupi sõidus neljanda koha. Detsembri alguses Calgarys jõudis eestlanna finaali ning platseerus sealgi neljandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles