Arsenali peatreener teatas, keda nad tahavad veerandfinaalis vältida

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger.
Arsene Wenger. Foto: DAVID KLEIN/REUTERS

Kahe mängu kokkuvõttes skooriga 5:1 AC Milani alistanud Londoni Arsenal jõudis jalgpalli Euroopa liigas veerandfinaali.

Avamängu võõral väljakul 2:0 võitnud Arsenal jäi korduskohtumises Hakan Calhanoglu tabamusest 0:1 kaotusseisu, kuid teenis Danny Welbecki ja Granit Xhaka väravatest 3:1 võidu.

«See oli lahtine mäng. Me mõtlesime esimesel poolajal liiga palju tulemusele. Tegime hea mängu,» jäi Arsenali peatreener Arsene Wenger üldjoontes oma hoolealustega rahule, lisades, et nad peavad parandama oma katsemängu.

Arsenal kuulub Euroopa liigas suursoosikute hulka. Wenger teatas pärast eilset mängu, et veerandfinaalis ei taha nad kohtuda teise favoriidi ehk Madridi Atleticoga. «Me tahame kindlasti vältida Madridi Atleticot,» sõnas Wenger BBC vahendusel.

Euroopa liiga veerandfinaalpaaride loosimine toimub täna Eesti aja järgi kell 14. Arsenali ja Atletico kõrval jõudsid kaheksa parema hulka ka Salzburgi Red Bull, Marseille Olympique, RB Leipzig, Rooma Lazio, Lissaboni Sporting ja Moskva CSKA.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles