Saar võidetud veerandfinaalist: me ei suutnud end motiveerida, läksin sirge jalaga mängima

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Saar tunnistab ausalt, et ei suutnud end nõrga vastasega mängides kokku võtta.
Kevin Saar tunnistab ausalt, et ei suutnud end nõrga vastasega mängides kokku võtta. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu Võrkpalliklubi (2. asetus) alistas eile Balti liiga veerandfinaalseeria avamängus kodus Riia Tehnikaülikooli (7. asetus) 3:1 (26:24, 25:16, 19:25, 25:17). Avo Keele hoolealuste esitus oli aga võidust hoolimata küllalt mannetu.

«Mäng oli tuim, noh,» nendib Pärnu nurgaründaja Kevin Saar. «Ei suuda end lihtsalt kokku võtta, kui Riia teenis eelmisel korral meie vastu mängides kokku vaid 50 punkti.»

«Läksin sirge jalaga mängima,» tunnistab kõigest 4 punktiga (-4) piirdunud Saar. «Aga asi polnud minus. Tegime meeskondlikult üllatavalt halva mängu. Kellelgi polnud emotsiooni. Tegime kõik vigu, lihtsalt mina tegin teistest rohkem. Kolm-neli korda hooaja jooksul lihtsalt tulevad sisse sellised mängud, kus miski ei õnnestu.»

Teine mäng Pärnu ja Riia vahel algab homme Lätis juba kell 14.00. Võidu korral pääseb Pärnu järgmisel nädalal Kuressaares toimuvale finaalturniirile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles