Klopp: Manchester City ei oleks kindlasti meid vastaseks valinud

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images

Liverpooli jalgpallimeeskonda ootab Meistrite liiga veerandfinaalides ees lühike reis – 50 kilomeetrit itta, külla Manchester Cityle. Peatreener Jürgen Klopp ütles klubi kodulehele, et fortuuna loosis Liverpooli vastaseks võimalikest kõige tuttavama meeskonna.

«Ma olen seda varem öelnud ja tõde on see praegugi – on üpris tavaline, et loosirattast tuleb välja enamvähem naaber. Kui aus olla, pole mul midagi selle vastu,» võttis Klopp fortuuna kokku. «Oleme neile liigas kord kaotanud, kord võitnud ja ma ei usu, et nad mõtlesid enne loosi, et Liverpooliga kohtumine oleks neile parim tõmme. See on märk sellest, kui tugevad olla võime.»

Klopp rõhutab, et kuigi Liverpool ei ole matšis favoriit ei saa selleks pidada ka Cityt. «Kaheksa parema seal ei olegi palju favoriite – võib-olla vaid Bayern (kohtub Sevillaga – toim) ja Barcelona (AS Romaga). Jumal tänatud, et see on jalgpall, kus midagi pole ette määratud.»

Paari avamäng peetakse 4. aprillil Anfieldil ja kuus päeva hiljem kohtutakse juba Manchesteris. Lühike vahemaa on positiivne mõlemale meeskonnale, sest annab tavapärasest rohkem taastumisaega. «Hea uudis on, et nad on vastased, kellest me enim teame. See ei ole iseenesest lahe, et nüüd on Inglismaal vaid üks meeskond, kes jõuab poolfinaalidesse, aga me anname endast parima,» lubas Klopp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles