Avo Keele öökullikommentaar käib kokku legendaarse koomiksiga

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel
Avo Keel Foto: Mailiis Ollino

Pärnu võrkpallimeeskonna nurgaründaja Kevin Saar ja peatreener Avo Keel peavad meedias vahvat aasimissõda. Viimase padruni tulistas torust välja Keel ja tema sõnum tõi Pesakonna koomiksi autor Madis Otsale meelde enda kunagise tüki.

Kahe mehe mõttevahetus sai alguse pärast Balti liiga põhiturniiri lõppu, kui Kuressaarest pärit Saar viskas nalja, et aitas meelega Saaremaa meeskonna esikohale, et saaks kodukandis finaalturniiri mängida. Keel ei jäänud vastust võlgu: «Ütleme nii, et kättemaks tuleb lühike, aga tõhus.»

Pärast eilset veerandfinaali Riia klubiga, mille pärnakad 3:1 võitsid, küsiti Keele käest, kas mängumees on lubatud karistuse juba kätte saanud. Treeneri vastus muutus hetkega osaks Eesti spordifolkloorist: «Kevin Saar on suutnud rinna peale öökulli tätoveerida, mis on nüüd põletikus olnud nädal aega. Mis sa teed siuksega?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles