Spordi lühiuudised

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Spordiülekanded

Laupäev

17.00 Võrkpalli Balti liiga: Saaremaa – Jelgava

20.00 Võrkpalli Balti liiga: Tartu Bigbank – Rakvere

Pühapäev

13.00 Võrkpalli Balti liiga: naiste 3. koha mäng

16.00 Võrkpalli Balti liiga: naiste finaal

17.10 Jalgpalli Hispaania liiga: Barcelona – Bilbao Athletic

TSITAAT

Tihti, tegelikult peaaegu alati, pidi ta võtma valuvaigisteid, sest valu läks mängu edenedes aina hullemaks ja hullemaks.

Onu Toni selgitas, et Rafael Nadali vigastushädad said kõik alguse 2005. aastal

NUMBER

92 ekipaaži stardib kolme nädala pärast algaval Korsika rallil.

TENNIS

Põlvkondade kokkupõrge Indian Wellsil

Meeste tennise maailma esireket Roger Federer jõudis mainekal Indian Wellsi turniiril nelja parema sekka, kui alistas veerandfinaalis 7:5, 6:1 endast 15 aastat noorema Lõuna-Korea esindaja Chung Hyeoni. Poolfinaalis kohtub 36-aastane Federer taas 21-aastase mängijaga, kui tema vastaseks on horvaat Borna Coric. Veel suuremat vanusevahet näeb aga naiste turniiri poolfinaalis, sest veerandfinaalis alistas 37-aastane Venus Williams 6:3, 6:2 Carla Suarez Navarro ning kohtub poolfinaalis 20-aastase venelanna Darja Kasatkinaga.

KERGEJÕUSTIK

Tundmatu sprinter šokeeris maailma

20-aastane Lõuna-Aafrika Vabariigi sprinter Clarence Munyai šokeeris eile kergejõustikumaailma, läbides 200 meetrit superajaga 19,69. Tulemus sündis Pretorias toimuvate LAVi meistrivõistluste poolfinaalis, kus Munyai sai uhkes üksinduses kogu lõpusirge läbida. Kõigi aegade edetabelis jäid temast ettepoole veel vaid kuus ameeriklast, kaks jamaicalast ja Namiibia jooksukuulsus Frankie Fredericks. Munyai möödus aga paljudest tippsprinteritest eesotsas Euroopa rekordimehe Pietro Menneaga (19,72). Oma tippmarki parandas ta aga pea poole sekundiga.

MURDMAASUUSATAMINE

Selgusid Eesti meistrid paarissprindis

Eesti meistriteks vabatehnika paarissprindis krooniti eile meestest Raido Ränkel ja Marko Kilp. Teise koha said 0,24-sekundilise kaotusega Andreas Veerpalu ja Kristjan Koll, kolmandad olid Christopher Kalev ja Henri Roos (+6,63). Naistest tulid Eesti meistriks Heidi Raju ja Anette Veerpalu, Teiloora Ojaste ja Mariel Merlii Pulles kaotasid neile 0,52 sekundiga, pronksi võitsid Kerstin Ojavee ja Stine-Lise Truu (+2,07).

FREESTYLE-SUUSATAMINE

Kelly Sildaru lõpetas oma MK-debüüthooaja pargisõidus kokkuvõttes 21. kohaga. Hooaja avavõistluse võitnud Sildaru osaleski MK-sarjas tänavu vaid ühel osavõistlusel, sest vigastas hooaja hakul põlve. MK-sarja võitjaks krooniti rootslanna Jennie-Lee Burmansso, teine oli norralanna Johanne Killi ning kolmas ameeriklanna Caroline Claire.

Trans tõusis liidriks

Eesti jalgpalli meistriliigas alistas Narva Trans koduväljakul tänu Dante Leverocki väravale 1:0 Paide Linnameeskonna ning tõusis vähemalt ajutiselt liiga suveräänseks liidriks. 

Haas lõpetas karjääri

Saksamaa selle sajandi üks edukamaid meestennisiste Tommy Haas (ATP 259.) lõpetab 39-aastasena karjääri. Haas alustas profikarjääri 1996. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles