Kahe mänguga üheksa erinevat väravalööjat ning potentsiaalne kümnes eksis penaltiga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora mängijad mängus Paide Linnameeskonnaga.
Flora mängijad mängus Paide Linnameeskonnaga. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Tallinna Kalevi jalgpallimeeskond saavutas Premium liigas hooaja esimese võidu, kui mängis koduväljakul skooriga 5:0 üle Kuressaare. Tiitlikaitsja Tallinna Flora sai sama tulemusega jagu Pärnu Vaprusest.

Kalevi eest säras kahe tabamusega Roman Sobtšenko, omalt poolt lisasid ühe värava Ioan Jakovlev, jaapanlane Takuya Matsunaga ja Gregor Wahl. Andre Järva ei suutnud mõned minutid enne mängu lõppu realiseerida 11 meetri karistuslööki.

Flora särgis tegid skoori viis erinevat mängijat: avapoolajal Martin Miller ja Zakaria Beglarišvili, teisel poolajal hiilgasid Madis Vihmann, Henri Järvelaid ja Frank Liivak penaltist.

Florakad on nelja mänguga kogunud üheksa punkti (kolm võitu ja üks kaotus) ning hoiab hetkeseisuga teist kohta, kuid lähikonkurendid on pidanud ühe mängu vähem. Esimesed punktid noppinud Kalev kerkis hoobilt kuuendale positsioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles