Tartu võttis Rapla üle üllatavalt kindla võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Vene hinnangul arenevad Tartus noormängijad paratamatult kiiremini kui Audenteses.
Priit Vene hinnangul arenevad Tartus noormängijad paratamatult kiiremini kui Audenteses. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu korvpallimeeskond kindlustas koduses meistriliigas turniiritabeli teist positsiooni. Koduväljakul saadi skooriga 77:65 jagu Rapla meeskonnast.

Väljakuperemehed kontrollisid kohtumist algusest lõpuni. Esimesed kolm veerandaega võideti ning vahe enne viimast kümneminutilist perioodi oli koguni 17 punktiga. Rapla, kes jõudis mõned minutid enne lõppu isegi kuue punkti kaugusele, saab end lohutada vaid neljanda veerandaja võiduga.

Tartu parimad skooritegijad Kristjan Kitsing ja Carl Engström, kes viskasid vastavalt 21 ja 15 punkti. Rapla poolel jäi Dominique Hawkinsi arvele 18 silma, Gert Doberk viskas 13 punkti.

Mängus ei osalenud Janar Talts (Tartu) ja Nolan Cressler (Rapla).

Tartu hoiab 15 võidu ja seitsme kaotusega turniiritabelis teist kohta, Rapla paikneb 12 võidu ja üheksa kaotusega kolmandal tabelireal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles