Alusalu lõpetas elu parima hooaja esikümnes

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saskia Alusalu Pyeongchangi olümpial.
Saskia Alusalu Pyeongchangi olümpial. Foto: Tairo Lutter

KIIRUISUTAMINE. Eesti olümpiakoondise äsjane edukaim sportlane Saskia Alusalu lõpetas hooaja Minskis, kus sai MK-finaaletapil kümnenda koha ja tuli sarja kokkuvõttes kaheksandaks.

«Tasus siia tulla ja pärast olümpiat end uuesti kokku võtta,» rõõmustas Alusalu, kes saavutas MK-sarja üldarvestuses karjääri parima koha, mis aitas ta ka rahalise preemia saajate sekka. «Mul on hea meel, et suutsin kogu hooaja vältel stabiilselt sõita, punkte koguda ja üldse siia pääseda. Absoluutselt kindlasti minu karjääri parim hooaeg, pean rahule jääma.»

Esimest korda MK-finaalis uisutanud 23-aastane eestlanna jäi ühisstardiga sõidu 12 võistleja hulgas saadud 10. kohaga üldjoontes rahule. Ent mitte täielikult – veidi kirus ta oma tehnikat, mille nahka võisid minna väärtuslikud punktid. «Kripeldama jääb üks vahefiniš, kus oli võimalik rohkem punkte saada. Sisekurv oli väga järsk, ei suutnud tehnikat hoida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles