Cavaliers jäi 13 mängu enne põhiturniiri lõppu peatreenerita

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyronn Lue juhendamas LeBron Jamesi
Tyronn Lue juhendamas LeBron Jamesi Foto: Darron Cummings/AP

NBA mulluse finalisti Cleveland Cavaliersi peatreener Tyronn Lue astus tervislikel põhjustel meeskonna peatreeneri kohalt ajutiselt tagasi.

Lue tegi otsuse kõigest 13 mängu enne põhiturniiri lõppu. Sel hooajal on ta jube kolmel korral pidanud haiguse tõttu mängu vahele jätma. Meeskonna juhendamise võtab ajutiselt üle abitreener Larry Drew.

«Pärast arutelu klubi ja arstidega tegin otsuse, et pean keskenduma ravile. Soovin play-offideks end korda saada,» teatas Lue pressiteate vahendusel. «Mul on olnud viimase aasta jooksul rinnus valu ning probleeme on olnud ka teiste sümptomitega, sealjuures unetusega. Olen korduvalt uuringutel käinud, kuid keegi ei oska öelda, milles asi on.»

Meeskonna suurima staari LeBron Jamesi sõnul on Lue puudumine meeskonnale suur kaotus. «Ta on meie laeva kapten. Muretseme väga tema tervise pärast. See on palju olulisem kui korvpall.»

Kui põhihooaja lõpuni jääb 13 mängu, hoiab Cavaliers 40 võiduga idakonverentsis kolmandat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles