Röövlid murdsid tippratturi randme ning varastasid 10 000-dollarilise ratta

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Sevilla
Oscar Sevilla Foto: twitter

Kolumbias elav Hispaania jalgrattur Oscar Sevilla sattus jõhkra röövi ohvriks, mille käigus varastati talt jalgratas, kiiver ning päikeseprillid. Paraku sai 2001. aastal Vuelta teisena lõpetanud sportlane kuritöö käigus ka vigastada. Nimelt murdis 41-aastane Sevilla randme ning vajas operatsiooni.

Kõik see juhtus pühapäeval. Kolumbia meeskonna Medellin-Inderi eest sõitev Sevilla tegi parasjagu trenni, kui teda ründas kamp kurjategijaid, kelle esmane eesmärk oli varastada jalgratturi 10 000 dollarit maksev jalgratas.

Viieliikmeline kamp lükkas Sevilla jalgrattalt maha ning peksis ta läbi. Kiiresti haarati Sevilla peast kaasa veel kiiver ning prillid. Seejärel jooksid pätid neid nurga peal oodanud taksosse.

Õnneks ei taibanud kurjategijad Sevillalt tema telefoni varastada, mistõttu oli sportlasel kiirelt võimalik oma naisele helistada. Sevilla toimetas traumapunkti üks juhuslik mööduja.

Traumapunktis avastati, et jalgrattur murdis randme ning vajab operatsiooni. «Sellisest vigastusest taastumine võtab väga kaua aega ning seetõttu on ta endast väljas. Ta soovis väga Hispaaniasse võistlema minna,» ütles Sevilla abikaasa Ivone.

Kolumbia ajalehe El Tiempo sõnul varastati eelmise aasta kaheksa esimese kuuga Bogotást 1583 jalgratast. «Sellised asjad juhtuvad Bogotás iga päev. Jalgratturid ei tunne end siin turvaliselt. Ta ei saa isegi trenni minna ilma, et ei peaks kartma oma elu ja ratta pärast,» jätkas Ivone.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles