Puhkus Tehvandi moodi: 25 tundi päevas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paljud on kiitnud Tehvandi Spordikeskuse mõnusaid elutingimusi, nagu avaraid riietusruume, mitmeid saunu ning ruumikaid hotellitubasid. Keskuse olmepoolt tutvustas lähemalt Tehvandi Spordikeskuse SA juhatuse liige Jaak Mae.

Juba hommikul ootab Tehvandi Hotelli külastajaid rikkalik hommikueine buffet-lauas, päeva jooksul saab kasutada jõusaali ja nautida saunamõnusid. Kõik need olulised lisateenused on ööbimise hinna sees.  

Tehvandi Hotell on valmis majutama kuni 101 külastajat, samas hoones asub ka 92 kohaga Tehvandi restoran.

Ideaalselt Otepää loodusesse sobiva, kuid samas modernistliku hotellihoone arhitektiks on Peep Jänes. Ainulaadne ja ajatu ehitis valmis tegelikult juba 1978. aastal NSVL talialade olümpiakoondise ettevalmistuskeskuseks.

Hotell renoveeriti väga põhjalikult 2013. aastal, uuendati kõiki hoone tehnosüsteeme, sisustust ja valgustust. Sellest ajast katab hotelli täies ulatuses murukatus, siseküljele aga lisandusid elegantsest terasstruktuuridest rõdud kõigile tubadele.  

Puhkemajas jätkub ruumi kõigile sõpradele

Suuremal sõpruskonnal on võimalus ööbida Tehvandi Puhkemajas, mis asub hotellist umbes 400 m kaugusel ilusal metsanõlval. Uus ja tunduvalt suurem puhkemaja ehitati valmis 2013. aasta alguseks.

Puhkemajas on kaks eraldi sissepääsuga korterit, mõlemas 4 magamistuba, puhketuba kööginurgaga, saunakompleks, pesuruumid aga ka kuivatuskapp, pesumasin ja muu eluks vajalik.

Peale väliterrasside ja bangalo on puhkemaja juures ka sillaga tiik, kuhu on mõnus otse saunalavalt sisse hüpata.

Tehvandile on puhkama oodatud kõik – igas vanuses harrastajad, sportlikud pered ja sõpruskonnad. Spordikeskuses jätkub tegevust kõigile. Koostöös teiste Otepää ümbruse puhkeasutustega leiame sisukaid ajaviitevõimalusi ka kõige nõudlikumatele külastajatele ja aitame muuta puhkuse meeldejäävaks elamuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles