Video: vigastus sundis Kaia Kanepit Miami turniiri pooleli jätma

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi aasta alguses Austraalia lahtistel, kus ta jõudis kolmandasse ringi.
Kaia Kanepi aasta alguses Austraalia lahtistel, kus ta jõudis kolmandasse ringi. Foto: Toru Hanai/Reuters/Scanpix

Kaia Kanepi pidi Miami tenniseturniiri avaringis vigastuse tõttu USA esindajale Christina McHale'ile loobumiskaotuse andma. Kanepi oli esimest setti juhtimas 3:1, kui ta vigastas vasakut jalga. Füsioterapeut proovis küll eestlanna jalga teipida, kuid see tegi liialt valu ning Kanepi otsustas edasisest mängimisest loobuda. 

Enne mängu:

Kanepi on 25-aastase ja 170 cm pikkuse McHale'iga varem vastamisi olnud kaks korda. Kuid mõlemad duellid peeti juba nelja aasta eest - veebruaris 2014 jäi Acapulcos kolmes setis peale McHale, paar kuud hiljem samas Miamis kahes setis juba Kanepi.

WTA edetabelis asub Kanepi hetkel 59. ja McHale 91. kohal. McHale - nagu ka Kanepi - on tuntud tugeva eeskäelöögi poolest. Ameeriklanna on kõigil neljal Suure slämmi turniiril jõudnud parimal juhul kolmandasse ringi, kuid viimati küündis ta nii kaugele viie aasta eest.

Lootustandva noorena tõusis ta üsna varakult tippu - juba 20-aastasena paiknes McHale maailma edetabeli 24. real. Kuid see ongi seni jäänud ta karjääri laeks.

Postimees toob Kanepi - McHale'i heitluse võtmesündmused lugejani tekstiülekande vahendusel.

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 28.) on Miami turniiri avaringis vaba ning kohtub teises ringis Aleksandra Krunici (Serbia, 49.) ja Maria Sakkari (Kreeka, 52.) vahelise duelli võitjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles