Robert Rooba alustab homme Soome liiga medalimänge

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Roobat ootavad Soome liiga võtmemängud.
Robert Roobat ootavad Soome liiga võtmemängud. Foto: Raul Mee

Täna algab Soome jäähokiliiga play-off, Meistrite liiga võitja JYP ja Robert Rooba kohtuvad veerandfinaali avaduellis homme koduväljakul HIFK-ga.

Veebruari alguses Meistrite liiga trofee võitnud Jyväskylä meeskond lõpetas Soome meistrivõistluste põhiturniiri neljanda kohaga. Nelja võiduni peetavas veerandfinaalseerias tuleb JYP-ile vastu viiendaks tulnud HIFK (kus veel paari aasta eest mängis Eestis sündinud Siim Liivik).

Soome hokispetsialistid ootavad sellest äärmiselt tasavägiseid duelli, eelistuste andmisel lähevad arvamused üsna põhjalikult lahku.

«Lisaks üsna võrdsele tasemele harrastavad JYP ja HIFK ka sarnast mängustiili. Kindlasti näeme seeriat, kus pearõhk saab olema füüsilisel võitlusel. Vajadusel ollakse valmis minema ka läbi poordi,» kasutas endine Soome koondislane Marko Tuulola YLE-le antud hinnangus kujundeid.

«JYP-i suurim trump peitub kogenud mängijates,» lausus Tuulola, ei soovinud ennustada edasipääsejat, kuid lausus, et seeria lõpeb seisuga 4:3.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles